*NIEUW!*: Holistische kijk op… 

Vanaf nu ga je bij het onderdeel ‘Blog & nieuws’ op mijn website geregeld een blog tegenkomen (een nieuwe blogreeks!) die begint met “Holistische kijk op…”. Dit wordt dan gevolgd door een systeem, plant, thema,… Bijvoorbeeld: Holistische kijk op: stalondeugden.

Waarom deze blogreeks? 

Het idee is ontstaan vanuit het feit dat een holistische kijk op het hele paardengebeuren, echt wel een heel belangrijk aspect is bij paarden(osteopathie). Aangezien het voor eigenaars soms moeilijk is om aan alles te denken en met alles rekening te houden, is hier een klein beetje hulp. Zodat jij ook zelf weer net iets meer kan doen voor je geliefde viervoeter. Het is namelijk heel belangrijk om niet enkel een symptoom te bestrijden wanneer het zich voordoet, maar er juist voor te zorgen dat het lichaam zelf sterk genoeg is om bepaalde problemen te voorkomen. Dit is iets wat op lange termijn een positief effect heeft voor zowel paard als ruiter en dat is toch waar we het uiteindelijk allemaal voor doen! 

 

Ook tijdens de osteopathiebehandelingen, kijk ik steeds op een holistische manier naar het paard.


In de blogs zullen het hoe en waarom onthuld worden, maar ze zullen vaak ook verder aangevuld zijn met onder andere nuttige tips & tricks.

Opmerkingen of vragen? 

Is er iets waar je graag meer uitleg over zou hebben maar het onderwerp is nog niet aangehaald? Of heb je een vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren en ik doe mijn best om je zo goed mogelijk te helpen of er zelfs een nieuw artikel aan te wijden!

Tot snel! 🙂